Іноді я впевнений, що правосуддя не існує. Вчора я отримав штраф за паркування, і це при тому, що я заплатив за парковку. І я постійно отримую неправильні рахунки на непомірні суми від певної місцевої компанії, менеджер якої визнає, що рахунки неправильні. 

А як щодо вас? У вас є відчуття, що по вам хтось проїхався? Чи засмучує вас, що людям, які скористались вами або ошукали вас здається, що все сходить з рук? “І кажуть: «Господь не бачить, Бог Якова не примічає.»” (Псалмів 93:7). Важко залишатися в гарному настрої, коли схоже на те, що злодіяння заохочується.

Але ось у чому правда: “Чи ж той, хто насадив вухо, не чує? Хто око створив, – не бачить? (Псалмів 93:9). Згадую часи, коли я ще навчався. Я завжди намагався сидіти позаду, щоб вчитель не міг бачити, коли я дуркував або робив домашнє завдання з іншого предмету.  Після того, як я сам став вчителем, мені було важко втриматись від сміху, бо я зрозумів: коли ти стоїш спереду і дивишся зверху, то все дуже добре видно. Мої старі вчителі знали, що відбувається.