Кожен із нас час від часу почувається доволі пригніченим. В кожного з нас буває “блюзовий” настрій. Але це ще не  депресія! Депресія — це в’язниця ненависті до себе. Це життя, що складається з тривалих проміжків жахливої ​​темряви.

Найтемніше місце для християнина – це ідея про те, що Бог посилає нам страждання. Невже Бог став моїм ворогом? Як я можу розраховувати на успіх, якщо наймогутніша Сила у Всесвіті протистоїть мені? Ви коли-небудь думали щось на кшталт цього: «Ти умістив мене в глибочезну могилу, до пітьми в глибинах. » (Псалом 87: 7)?

    Людину неможливо визволити із депресії силою. Її не можна присоромити, посварити чи виманити. Світло в темних місцях має прийти від Хреста Христа. Оскільки Бог покарав Його за всі твої гріхи, то гніву Божого на тебе більше не залишається. Якщо Бог не пощадив Сина Свого, щоб викупити вас Собі , то ви дійсно цінні.

«Якщо, Господи, будеш зважати на беззаконня, хто встоїть, Владико? Бо в Тебе пробачення, щоб боятись Тебе..» (Псалом 129: 3,4). Якщо мені дано прощення, у мене є надія… Бог бореться за мене. Завтра буде краще…..