Неотдавна един мъж, който карал по моста Хоун високо над пристанището на Милуоки видял с ужас как една жена, която излязла от паркирана на моста кола, се изкачила на перилата и скочила от стотици метри височина към сигурна смърт.

 Много хора могат да се идентифицират с отчаянието, което жената сигурно е изпитвала. Кой от нас може да отрече, че е искал животът му да свърши когато е страдал? Само в Америка през изминалата година над 35 000 души са се самоубили и поне десет пъти повече са се опитали да го направят. Вероятно десет пъти повече от тях са били тези, които са обмисляли сериозно дали да го направят.

Познаваш ли някой, който е на ръба точно сега? Говори. Насърчавай хората да скочат не към смъртта, а в ръцете на Господ Исус.

Исус Христос има всичко от което наистина се нуждаем на тази земя. Той обещава да ни дава сила и да ни подкрепя във всички трудности; дава ни честната Си дума и обещава да Се върне да ни вземе и да живеем на небето. Ето обещанието Му: „Възложи на Господа това, което Ти е възложил и Той ще те подпре. Никога няма да допусне да се поклати праведния ”(Псалом 55:22).