Біллі Голідей у своїй пісні співала: «Гроші є – у вас багато друзів, які товпляться навколо ваших дверей, гроші пішли – ти витратив останнє, друзі більше не прийдуть». Чи знайомі вам відчуття страху, сорому, паніки опинитися на мілині? Або ще гірше – загрузнути з головою в боргах? Ви коли-небудь стикалися з експропріатором, колекторським агентством, банкрутством, виконавчим впровадженням, виселенням?
          У Бога є особливе місце в Його серці для незначних і бідних землі. Як не дивно, але в цьому світі чим ви бідніші, тим менша ймовірність, що у вас коли-небудь буде доступ до урядового лідера. У Божому світі багатство часто змушує людей думати, що Бог їм не потрібен, і саме бідні є тими, хто насолоджуються Його посмішкою. «Нехай не відходить пригноблений посоромленим, бідний та вбогий нехай прославляють Імення Твоє!» (Псалмів 73:21).
        Ви ніколи не будете в ямі настільки глибокій, що очі Господа не зможуть бачити вас, заспокійливий голос Господа не зможе досягти вас, а довгі руки Господа не зможуть врятувати вас. Ви ніколи не залишитесь без ресурсів, якщо ви з Господом. Зверніться до Нього і розкажіть Йому, які у вас потреби.