Подальший план читань являє собою збірку релігійних молитов, які допоможуть вам сильніше молитися, коли ви відчуваєте слабкість (щоб допомогти вам дивитися на Бога, коли ви приголомшені) і щоб нагадати вам про Божі обіцянки, коли стає важко.


Дорогий друже Ісуса,

Молитва має здатність змінювати стан речей. Це абсолютно точно. Вона змінює Божу думку. І цьому є багато Біблійних доказів. Наші молитви залучають наміри Господні. Він відповідає на наші прохання і продовжує бути Богом. Він уважно слухає кожного з нас і у власний всемогутній спосіб вирішує, що Він зробить, щоб змінити складні обставини або як підтримати нас, щоб ми їх подолали.

Молитва також змінює наше мислення. Ми думаємо про Бога, коли молимося до Нього. Ми краще думаємо про інших, коли молимося за них. Коли ми складаємо до купи наші думки, аби їх висловити Господу, наші “величезні та непоборні» проблеми стають менш значимими.

Нам не потрібно перебирати чи ламати слова перед Богом, або ж думати як краще сформулювати прохання до Нього. Просто звертайтеся до нього душа в душу, з усіма зітханнями, стогонами, сльозами, страхами та очікуваннями. Молитва це діалог з Господом, коли ми нагадуємо про Його обіцянки, які в свою чергу повертаються до нас, підкріпляючи нашу віру та даруючи надію.

Ви можете самі придумати спосіб як вам молитися. Та в складні часи моліться сумлінно. Моліться голосно – коли ви того потребуєте. Моліться тихо – коли того бажаєте. Моліться так часто, як ви дихаєте. Моліться в Ім’я Ісуса Христа. Він також молився, і Він вас любить.

Джейсон Нельсон

“І я вилила душу свою перед Господнім лицем ….  бо я говорила аж доти з великої своєї скорботи та з туги́ своєї“ (1 Самуїла 1:15,16).